You are hereNederlandse taidoka's naar het WK Taido 2009 in Japan

Nederlandse taidoka's naar het WK Taido 2009 in Japan


De Taidoka’s van de vereniging ‘Sanjigen’ (3-dimensies) bereiden zich voor op een reis naar Japan voor de ultieme krachtmeting: het WK Taido in augustus 2009. De Nederlandse delegatie bestaat voor een groot deel uit studentsporters.

Een vliegticket naar Japan is niet bepaald goedkoop - zeker niet voor studenten! Om alles uit de reis te halen wordt deze nu al gepland. Naast de 3 dagen in Hiroshima, waar we Nederland zullen vertegenwoordigen tijdens het WK, zullen we ook enkele weken trainen onder verschillende Sensei’s. Uiteraard zullen we ook Japan door de ogen van een toerist bekijken, nadat we zijn bijgekomen van het WK.

Voor de minder ervaren Taidoka’s is er een ander groot toernooi om aan mee te doen: de International Friendship Games - een soort WK voor iedereen zonder zwarte band. Op deze manier zal iedereen een onvergetelijke ervaring opdoen in Japan.

Verder staat er in de planning: een trainingskamp in Zweden, het organiseren van een ‘Dutch-open’ en zodra het zonnetje weer gaat schijnen uiteraard een aantal strandtrainingen.